loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0
Image 0

Yvan Maes

Onze oprichter, Yvan, lanceerde Ellicars in 2004 met een duidelijke visie en een grote passie voor de automobielindustrie. Met een achtergrond als ervaren monteur heeft hij zijn technische expertise en diepgaande kennis van wagens gebruikt om Ellicars te vormen tot wat het vandaag is - een premium autoverkoper die bekend staat om zijn kwaliteit en service.

Yvan's ervaring als monteur is niet alleen uitgebreid, maar ook onderscheiden. Hij heeft verscheidene prijzen gewonnen voor zijn werk bij Mercedes, een bewijs van zijn uitmuntendheid en competentie in het veld. Zijn vermogen om topdiagnoses te stellen, zorgt ervoor dat de auto's die Ellicars aanbiedt altijd in optimale staat verkeren.

Binnen het team van Ellicars houdt Yvan zich voornamelijk bezig met het klaarmaken en inspecteren van de auto's. Hij voert grondige controles uit om ervoor te zorgen dat elk voertuig de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid bereikt. Zijn aandacht voor detail en toewijding aan het waarborgen van de beste prestaties van elke auto zijn kenmerkend voor zijn rol.

Yvan's toewijding aan uitmuntendheid strekt zich uit tot elk aspect van Ellicars. Zijn passie voor auto's en zijn streven naar de hoogste normen dragen bij aan het maken van Ellicars tot een betrouwbare en gerespecteerde naam in de autoverkoopindustrie.

Image 1

Mario Schabon

Mario is een gedreven en ervaren professional die zijn carrière in de auto-industrie heeft opgebouwd met een sterke focus op klanttevredenheid en verkoopsucces. Met meer dan 10 jaar ervaring in de automobielindustrie, heeft hij een schat aan kennis en expertise opgebouwd die hem een expert maken op het gebied van autoverkoop.

Mario begon zijn loopbaan bij Jaguar Land Rover, waar hij zes jaar lang zijn vaardigheden en kennis verfijnde. Tijdens zijn tijd bij Jaguar Land Rover zette hij zich in voor het leveren van de beste klantenservice en het maximaliseren van de verkoopprestaties, waarbij hij altijd de wensen en behoeften van de klant voorop stelde.

Na zes jaar besloot Mario zijn carrière een nieuwe richting te geven door te investeren in Ellicars. Hij zag de potentie van Ellicars als een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van premium merkauto's en nam het besluit om de volgende stap in zijn carrière te zetten. Zijn toewijding en investering in Ellicars toont zijn vertrouwen in het bedrijf en zijn toewijding aan het leveren van de beste service aan de klanten.

In zijn huidige rol bij Ellicars is Mario voornamelijk gericht op verkoop, waar hij zijn ervaring en passie voor auto's benut om de beste voertuigen voor de klanten te vinden. Hij streeft ernaar om elke klant een persoonlijke service te bieden en werkt hard om ervoor te zorgen dat elke verkoop aan de behoeften en wensen van de klant voldoet.

Mario's passie en expertise in de automobielindustrie hebben hem een betrouwbare en gerespecteerde kracht in het team van Ellicars gemaakt. Of u nu op zoek bent naar uw droomauto of een uniek voertuig zoekt, Mario is er om u te helpen bij elke stap van uw reis.

Gallery Image 2

Frederik De Backer

Frederik versterkte het team in 2021 en is een toegewijde specialist op het gebied van inkoop, die sinds 1997 betrokken is bij de selectie en verwerving van vrachtwagens en machines. Zijn jarenlange ervaring en toewijding op dit gebied hebben hem tot een expert gemaakt in de branche.

Frederik's expertise ligt voornamelijk in het inkoopproces. Zijn uitgebreide ervaring in deze sector heeft hem in staat gesteld om een breed scala aan inkoopkanalen te ontwikkelen. Hiermee kan hij de meest kosteneffectieve en kwalitatief hoogstaande producten voor elke specifieke behoefte vinden.

Zijn ervaring strekt zich uit tot de aankoop van bedrijfswagens en personenvoertuigen, waarbij hij zorgvuldigheid, precisie en een diep begrip van de markt toont. Als resultaat hiervan heeft hij talrijke successen geboekt en is hij een gerespecteerde figuur in de industrie geworden.

Frederik's professionele aanpak is altijd gericht geweest op het optimaliseren van de waarde van elke aankoop. Dit maakt hem een betrouwbare partner in elk aankoopproces, met een garantie voor kwaliteit en efficiëntie.

In een snel evoluerende markt blijft Frederik zichzelf voortdurend heruitvinden door zich aan te passen aan nieuwe trends en technologische innovaties. Dit stelt hem in staat om te blijven voldoen aan de meest complexe eisen van het inkoopproces, en maakt hem tot een waardevolle troef voor onze organisatie.

Gallery Image 3

Joey Brouns

In 2023 verwelkomde het team van Ellicars een nieuwe toevoeging aan hun gelederen - Joey Brouns. Joey werd aangetrokken om het merk Ellicars verder te versterken, voornamelijk door de bekendheid in de directe omgeving te vergroten.

Met zijn uitgebreide ervaring in marketing en communicatie bracht Joey een frisse benadering van de traditionele autoverkoopindustrie. Hij begreep dat voor een bedrijf als Ellicars, bekend om zijn premium assortiment en uitstekende klantenservice, bekendheid in de lokale gemeenschap van onschatbare waarde is.

Joey implementeerde strategieën die gericht waren op het verbeteren van de lokale zichtbaarheid van Ellicars. Hij lanceerde succesvolle marketingcampagnes die de unieke verkooppunten van Ellicars benadrukten en bijdroegen aan het imago van het bedrijf als een vertrouwde lokale autoverkoper.

{
  "id": 24,
  "page_id": 5,
  "custom_other_content_id": 14,
  "field_label": "Overons Middle Image Alt",
  "field_name": "overons-middle-image-alt",
  "content": "Overons Middle Image 0"
}
Image 0

Premium merken,
Gevarieerd aanbod

 

We richten ons vooral op de premium merken, zoals Audi, BMW, Mercedes, Land Rover en Porsche. Daarnaast pakken we uit met een gevarieerd aanbod van stadsauto’s, SUV’s, Breaks, wagens uit de middenklasse en bestelwagens. We verkopen enkel wagens met een uitzonderlijk interieur, met mooie siervelgen, enzovoort. Kortom, wagens die je niet op elke hoek van de straat vindt.

8.888 pk op voorraad

2.394 tevreden klanten

55 auto’s om uit te kiezen

1936 m² wagenpark

Form Image 0

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website